Pasta med grädde, mozzarella, tomater och spenat

 

Det skulle kunna anses vara fusk att laga mat med grädde och ost... det går liksom inte att misslyckas, det blir alltid gott!

 

 

 

4 port

400 g fusilli (eller annan pasta)

400 g mozzarella

3 dl grädde

2 vitlöksklyftor, pressade

250 g cocktailtomater

65 g färsk spenat

1 tsk örtsalt

0,5 tsk svartpeppar

1 krm vitpeppar

Olja till stekning

 

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Halvera under tiden tomaterna och tärna mozarellan i cm-stora bitar. Hetta upp olja i en gryta och stek tomater och vitlök i ett par min, tills de börjar bli mosiga. Tillsätt grädde, salt och peppar och låt puttra ca 5-10 min. Rör ner den kokta pastan, mozzarella och spenat och servera!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0