Vegetarisk flygande Jakob

 

Här kommer en vegetarisk variant av flygande Jakob som är minst lika god som originalet!

 

 

5-6 port

460 g kokta stora vita bönor (avrunnen vikt)

2 bananer

2 dl rostade och saltade jordnötter

3 dl vispgrädde

400 g passerade tomater

2 tsk chilipeppar

0,5 tsk örtsalt

0,5 tsk svartpeppar

 

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka bananerna och fördela bananer, jordnötter och bönor i en ugnssäker form. Rör ner kryddorna i de passerade tomaterna. Vispa grädden och blanda den försiktigt med tomatröran. Häll såsen i formen och grädda i ugnen ca 20 min. Servera med ris!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0