Enchiladas med chilikeso

 

Här kommer ett tips på en väldigt god och lättlagad festrätt.

 

 

5 port

1 kg keso

2 vitlöksklyftor, pressade

2 gröna chili

1 tsk örtsalt

8 st tortillabröd

200 g ost (gärna cheddar)

 

Finhacka chilifrukterna och riv osten. Blanda chili, vitlök, keso och örtsalt. Portionera kesoröran på tortillabröden. Rulla ihop och lägg dem i en ugnssäker form. Strö över osten och grädda i ugnen i 200 grader i 15-20 min, eller tills osten börjar få lite färg. Servera med en grönsallad.


Kommentarer
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

Vad trevligt att fylla dem med keso! Jag älskar det men äter det nästan uteslutande antingen som mellanmål med nötter eller i lasagne. Det här var ju en rolig variant! Tack för tipset <3

2011-11-06 @ 17:55:33
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0