Kidneybönsburrito

 

Smaken från de kryddiga kidneybönorna rundas av fint mot gräddfilen och kompletteras väldigt bra med de syrliga och friska smakerna från grönsakerna.

 

 

6 port

1 sats stekta kidneybönor (se recept för stekta svarta bönor under ”Majstortillas med stekta bönor och guacamole” från april 2011, men byt ut de svarta bönorna mot kidneybönor)

1/2 isbergssalladshuvud

1 rödlök

2 paprikor

250 g cocktailtomater

2 msk olivolja

6 tortillabröd

3 dl gräddfil

 

Tillaga kidneybönorna enligt recept för stekta svarta bönor tidigare i bloggen. Hacka grönsakerna och blanda dem tillsammans med olivolja. Rulla ihop stekta kikneybönor i ett tortillabröd och servera med sallad och gräddfil!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0