Spaghetti med mozarella, sojabönor och basilika

 

Det här är godis! Mozarella som börjat smälta, fruktiga smaker från olivolja och tomater, en lätt pepprig ton och en touch av basilika... Mmm.

 

 

5 port

400 g spaghetti

300 g mozarella

300 g frysta sojabönor i skidor

250 g cocktailtomater

1 dl god olivolja

Blad från en kruka basilika

2 tsk grovmalen svartpeppar

1 tsk örtsalt

 

Tillaga sojabönorna enligt anvisningen på förpackningen och sprita dem. Koka spaghettin al dente enligt anvisningen på förpackningen. Dela mozarellan i ca 2 cm stora bitar. Plocka bladen från basilikan. Halvera cocktailtomaterna. Blanda alla ingredienser när pastan är rykande färsk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0