Getostsallad med fikon, granatäpple och pinjenötter


Det här är verkligen godis! För att göra salladen matigare går det gärna att lägga till valfri sorts bönor/linser.

 

 

4 port

200 g getost

100 g machésallad

100 g ärtskott

1 granatäpple

70 g pinjenötter

4 färska fikon

Olivolja och crema di balsamico att ringla över

Olja till stekning

 

Stek pinjenötterna i lite olja tills de börjar bli gyllenbruna. Dela getosten i cm-stora bitar. Grovhacka ärtskotten. Pilla ur kärnorna ur granatäpplet. Skär fikonen i klyftor. Blanda alla ingredienser i en skål alternativt lägg upp dem i olika lager på en tallrik. Ringla över en god olivolja och balsamicokräm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0